Bestil en GRATIS salgsvurdering uden forpligtelse til dit boligsalg


”Vi lever af at sælge folks bolig. Deres hjem. Det skal være en god oplevelse.”

Vi arbejder med et fast lavt salær og gennemsigtighed i enhver fase af dit boligsalg. Som ejendomsmæglere yder vi den samme optimale opmærksomhed og service, der fører til salg af parcelhuset som til liebhaverejendommen – og sørger for at guide dig trygt igennem bolighandlen.

Vi er engagerede og vedholdende fra første håndtryk til sidste underskrift - og har et suverænt lokalkendskab med mere end 25 års mæglererfaring i Silkeborg og over 15 års mæglererfaring i Bjerringbro-afdelingen.

Vi er markedsledende i hussalg via online annoncering og på social media - og sørger dermed for at give din bolig den optimale, målrettede eksponering. Du kan via et sælger-login følge med i, hvor mange der har set din bolig på nettet - og holdes i øvrigt løbende opdateret af os i alle processer af dit hussalg.

Vi er lokale, selvstændige og uafhængige mæglere og koncentrerer os om at sælge din bolig – ikke et bank- eller realkreditlån. Vi har ikke ambitioner om at blive områdets største mæglerforretning, men vi bliver ved med at være den bedste.

Vi inkluderer alle elementerne i salgsprocessen i vores faste, lave salær og tager os af hele dit boligsalg. Herunder besigtigelse og vurdering af boligen, fastsættelse af salgspris, udarbejdelse og gennemgang af samtlige dokumenter og budgetter, produktion af professionelle boligfotos og plantegninger – og alt det andet.

Overlad dit boligsalg til CD Bolig, hvis du vil sælge dit hus til den rigtige pris i en fart. Udfyld ovenstående og bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering af din bolig.

 

Johnny Thougaard
Bjerringbro

 8668 2035

Glade og tilfredse sælgere

Yderst kompetent fra start til slut

Vi har nu to gange solgt hus med hjælp af Søren Bregnhøj. Først mine forældres hus og senest vores eget hus og begge gange har været yderst kompetent, med hjælp fra start til slut. Begge gange har der været tale om handler, der er gået usædvanligt hurtigt igenne

© 2015 CD Bolig Jylland