Bestil GRATIS salgsvurdering

”Vi lever af at sælge folks bolig. Deres hjem. Det skal være en god oplevelse.”

Vi arbejder med et fast, lavt salær og gennemsigtighed i enhver fase af dit boligsalg. Som ejendomsmæglere yder vi den samme optimale opmærksomhed og service til parcelhuset som til liebhaverejendommen - og sørger for at guide dig trygt igennem bolighandelen.

Vi er engagerede og vedholdende fra første håndtryk til sidste underskrift - og har et suverænt lokalkendskab med mere end 25 års mæglererfaring i Silkeborg og over 15 års mæglererfaring i Bjerringbro-afdelingen.

Vi er markedsledende i forhold til online annoncering og på social media - og sørger dermed for at give din bolig den optimale, målrettede eksponering. Du kan via et sælger-login følge med i, hvor mange der har set din bolig på nettet - og holdes i øvrigt løbende opdateret af os i alle processer.

Vi er selvstændige mæglere og koncentrerer os om at sælge din bolig – ikke et bank- eller realkreditlån. Vi har ikke ambitioner om at blive områdets største mæglerforretning, men vi bliver ved med at være den bedste.

Vi inkluderer alle elementerne i salgsprocessen i vores faste, lave salær og tager os af hele dit boligsalg. Herunder besigtigelse og vurdering af boligen, fastsættelse af pris, udarbejdelse og gennemgang af samtlige dokumenter og budgetter, produktion af professionelle boligfotos og plantegninger – og alt det andet.

Overlad dit boligsalg til CD Bolig, hvis du vil sælge til den rigtige pris i en fart. Udfyld nedenstående og bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig.

Søren Bregnhøj
Silkeborg

 8638 2300

Glade og tilfredse sælgere

Professionel aktion

At have tillid til den valgte mægler var meget vigtigt for os og det opnåede vi ved valget af CD Bolig, Silkeborg. Uanset om det var Søren eller Lars vi, i salgsforløbet, samarbejdede med følte vi, at der blevet taget professionel aktion på salgsarbejdet. Begge

© 2015 CD Bolig Jylland